"Witajcie w naszej bajce..." czyli XIII Festyn Integracyjny w Domach Dziecka Słoneczna Przystań Drukuj
    Domy Dziecka „Słoneczna Przystań” nr 1 i nr 2 Caritas Archidiecezji Gnieźnieńskiej organizują 14.06.2015 r. od godz. 13.00 z okazji Dnia Dziecka XIII Festyn Integracyjny pod hasłem „Witajcie w naszej bajce…”.
   Honorowy patronat nad imprezą objęli: Ks. Prymas Wojciech Polak, Wojewoda Kujawsko-Pomorski Ewa Mes, Starosta Żniński Zbigniew Jaszczuk, Komendant Wojewódzki Policji insp. Krzysztof Zgłobicki. Festyn organizowany jest przez pracowników, wychowanków Domów Dziecka oraz ludzi dobrego serca. Celem tejże imprezy jest pozyskanie środków na wypoczynek letni dla wychowanków.
  Zapraszamy wszystkich chętnych do współuczestniczenia w festynie. Będzie można skorzystać z wielu atrakcji m.in.:. plac zabaw dla dzieci (dmuchany zamek, kule wodne, byk-rodeo), przejażdżki pontonem strażackim, rejsy motorówką, przejażdżki samochodem osobowo-terenowym Honker, przejażdżki harleyami, wozami strażackimi, konikami.  Ponadto przez cały czas trwania festynu będzie można skorzystać z kawiarenki pod chmurką, kuchni polowej, grilla i pieczonego świniaka. Całość festynu uświetnią występy artystyczne.

Gorąco zapraszamy!!! Przyjdź i baw się razem z Nami!!!

powiat_nin.png
Zadanie finansowane ze środków Powiatu Żnińskiego